Actueel nieuws

Badminton in de zomervakantie

Op 18 juli 2018 geplaatst door: Het bestuur
Beste Smasher,

Tijdens de zomervakantie zijn er geen reguliere trainingen en speelmomenten. Gelukkig is er toch voor alle leden weer de mogelijkheid om te badmintonnen (zoals ieder jaar in de zomervakantie), het zogeheten ZOMERBADMINTON.
In de eerste week van de zomervakantie (do 26 juli) kan er van 18:30 tot 20:30 gespeeld worden in het Activum, Het Stadion.
Daarna kan er tussen 2 augustus en 30 augustus iedere donderdag gespeeld worden van 19:30 tot 21:30 in het Activum, Het Stadion (m.u.v. 9 augustus, dan is het in de Ring in het Activum)
Op maandag 3 september begint het reguliere badminton weer. Wijzigingen in speeltijden volgen later deze vakantie.

Fijne vakantie gewenst!

Met sportieve groet,

Het Bestuur          

Wijziging sporthal ma 16 juli en do 19 juli (senioren)

Op 12 juni 2018 geplaatst door: Het bestuur

Op maandag 16 juli en donderdag 19 juli zijn de trainingen en speelavonden van de wedstrijdsenioren en de recreanten (20:00-22:00) verplaatst naar Het Activum ivm onderhoud in sporthal Valkenlaan. Tijden blijven ongewijzigd.

 

Op maandag 16 juli wordt er getraind en gespeeld in Het Stadion, op donderdag 19 juli wordt er gespeeld in De Ring.

Topbadminton in Hoogeveen

Op 13 mei 2018 geplaatst door: Toernooicommissie

Topbadminton in Hoogeveen

Zaterdag 19 mei a.s. vindt de Finale Junior Master Circuit plaats, georganiseerd door Badminton Nederland in samenwerking met Smash Hoogeveen. De wedstrijden worden gespeeld in Sporthal Het Activum en beginnen vanaf half tien. Er zijn tot op heden ruim 90 aanmeldingen.

Het Junior Master Circuit is een circuit van toernooien dat wordt afgesloten met een "Finaledag". Het circuit wordt ieder seizoen gespeeld in de periode september tot en met mei. Het circuit kent vier leeftijdsklassen namelijk U11, U13, U15 en U17. In iedere klasse wordt jongens- en meisjesenkel gespeeld, meetellend voor de Junior Master Ranglijst. De beste 11 spelers van de geschoonde ranglijst, aangevuld met één wildcardspeler, nemen het zaterdag 19 mei tegen elkaar op. Smash Hoogeveen, de organiserende vereniging heeft een aantal spelers aangedragen om onder deze wildcards mee te doen.

De winnaar mag een jaar lang de titel Junior Master dragen én speelt op zaterdag 13 oktober 2018 tijdens de Yonex Dutch Open 2018 – het grootste internationale badmintontoernooi van Nederland, om de Junior Master Cup in Topsportcentrum Almere.

Benieuwd naar de wedstrijden die gespeeld worden? Op zaterdag 19 mei is iedereen welkom in Sporthal Het Activum. Toegang is voor iedereen gratis.

Kijk voor meer informatie op: https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx…

Senioren (recreanten) badminton in mei

Op 01 mei 2018 geplaatst door: Het bestuur

Beste Smashers, 

Vanaf maandag 10 mei, zijn er weer examens in de sporthallen. Hierdoor vallen een aantal speelmogelijkheden uit. Voor de uitval avonden hebben we geprobeerd een alternatief te zoeken, in een aantal gevallen is dit gelukt. Zie onderstaande tabel voor de speelmogelijkheden van de maand mei. 

Datum

Tijdstip

Sporthal

Opmerking

Maandag 7 mei

20:00 - 22:00

Valkenlaan

Geen wijzigingen

Dinsdag 8 mei

19:30 - 21:30

Trasselt

Geen wijzigingen

Donderdag 10 mei

20:00 - 22:00

Valkenlaan

Vervalt in verband met Hemelvaart

Maandag 14 mei

20:00 - 22:00

Valkenlaan

Vervalt in verband met examens

Dinsdag 15 mei

19:30 - 21:30

Trasselt

Geen wijzigingen

Donderdag 17 mei

20:30 - 22:00

Sporthal de Marke

Zaal en tijdswijziging

Maandag 21 mei

20:00 - 22:00

Valkenlaan

Vervalt in verband met Pinksteren

Dinsdag 22 mei

19:30 - 21:30

Trasselt

Geen wijzigingen

Donderdag 24 mei

20:30 - 22:00

Sporthal de Marke

Zaal en tijdswijziging

Maandag 28 mei

20:00 - 22:00

Valkenlaan

Vervalt in verband met examens


Vanaf dinsdag 29 meizijn alle sporthallen we beschikbaar. 

Met sportieve groet, 

Het Bestuur

Zonnig FZ Forza DPC toernooi Smash Hoogeveen 2018

Op 10 april 2018 geplaatst door: Toernooicommissie

Op zaterdag 7 april werd het jaarlijkse FZ Forza DPC Smash jeugdtoernooi gespeeld. Er hadden zich ongeveer 80 spelers aangemeld en het zonnetje scheen al vroeg in de ochtend. Het ging een mooie dag worden.

 

In de hal was het al gauw gezellig druk en om 8:30 werden de eerste wedstrijden gespeeld. Er werd gestreden om de prijzen en er zaten spannende wedstrijden tussen. Alle spelers hadden een lootje gekregen en rond 12 uur konden zij bij de wedstrijdtafel kijken of ze een prijsje hadden gewonnen bij de verloting. Het toernooi liep mooi op schema. Ook dit jaar werd de prijsuitreiking over 2 delen verspreid. Voor de u11 en u13 jeugd was die om 15:00 uur en voor de u15, u17 en u19 om 17:30 uur.

 

Er deden 16 Smash spelers mee aan het DPC en een aantal daarvan zijn in de prijzen gevallen. In de meisjesenkel onder 13 is Noa Anderson in een spannende 3 setter 2e geworden. Ook in de meisjesdubbel onder 13 heeft ze de 2e prijs gewonnen samen met Marin Steenbergen van Staphorst. In de jongensenkel onder 13 heeft Wesley Anderson de 1e prijs gewonnen. In de jongensdubbel onder 13 zijn alle prijzen naar Smash gegaan! Wesley Anderson en Sjors Quiko hebben de 1e prijs gewonnen en Djimo Laturette en Dylan Van Elp hebben de 2e prijs gewonnen.

In de jongensdubbel onder 15 hebben Jesse van der Veen en Carlo Danner de 1e prijs gewonnen. De gemengd dubbel onder 17 is gewonnen door Max Engels en Arianne Mol en in de meisjesdubbel onder 17  heeft Shania Sapulette samen met Marit Zwart van BC drachten de 1e prijs gewonnen.

 

Het was een geslaagd toernooi en het is mooi om te zien dat er steeds meer smashers meedoen aan de toernooien! Tot volgend jaar!

De clubkampioenen van Smash voor het jaar 2018 zijn bekend

Op 21 maart 2018 geplaatst door: Toernooicommissie

Afgelopen zaterdag, 17 maart 2018, vonden de jaarlijkse Clubkampioenschappen van Smash weer plaats. In de ochtend gingen de jeugdspelers, zowel de starters- als de wedstrijdspelers, de strijd met elkaar aan om de titel van Clubkampioen 2018 te bemachtigen. Er werd in drie categorieën gespeeld: jongens wedstrijd, meisjes wedstrijd en starters gemengd. De clubkampioenen van 2018 zijn:

foto van Badmintonvereniging Smash.

Jongens wedstrijd

1e Max Engels

2e Jesse van der Veen

 

Meisjes wedstrijd

1e  Arianne Mol

2e Shania Sapulette

 

Starters gemengd

1e Tessa Linthorst

2e Hugo Fieten

 

 

 

We willen alle kinderen bedanken voor hun deelname en voor het plezier dat van hun afstraalt tijdens het badmintonspel. Mooi om te zien. Wat een toppers allemaal!

In de middag was het de beurt aan de senioren. Langzaamaan druppelden de spelers binnen. Naast de reguliere singles werden er ook dit jaar fanatieke Amerikaanse mixen gespeeld. Er werd gestreden om prijzen in de volgende categorieën: heren wedstrijd, dames wedstrijd, heren recreanten en uiteraard de Amerikaanse mix. De clubkampioenen van 2018 zijn:

foto van Badmintonvereniging Smash.

Heren wedstrijd

1e Matthijs Esser

2e Pim Nijmeijer

 

Dames wedstrijd

1e Judith van Amerongen

2e Stephany de Jonge

 

Heren recreant

1e James Anderson

2e Arie den Boon

 

 

Amerikaanse mix dames

Judith van Amerongen

Amerikaanse mix heren

Marc van der Veen

 

Aansluitend hebben we heerlijk mogen genieten van een Italiaans buffet en een lekker drankje. Meer dan verdiend. Van harte gefeliciteerd allemaal!

 

Tot volgend jaar.

 

J2 én J3 KAMPIOEN!

Op 12 maart 2018 geplaatst door: Competitiecommissie

Kampioenen Jeugd gehuldigd!

Vanavond hebben we 2 jeugdteams mogen huldigen. Zowel J2 als J3 zijn kampioen geworden van de afgelopen competitie. Beide teams kwamen uit in U15 2e klasse, elk in een verschillende poule. En beide teams hebben de eerste plaats weten te bemachtigen. Onder aanwezigheid van veel spelers én ouders mochten jullie een prachtige beker in ontvangst nemen. Namens BV Smash Hoogeveen allemaal van harte gefeliciteerd!

Enkele foto's van de huldiging staan hieronder. Meer foto's zijn op onze facebookpagina te vinden: www.facebook.com/SmashHoogeveen

 

J3 derde jaar oprij kampioen

Op 16 februari 2018 geplaatst door: Competitiecommissie

Smash J3 Kampioen

 

Het jeugdteam J3 van Smash Hoogeveen is afgelopen zaterdag kampioen geworden in de tweede klasse (A), onder de 15 jaar, van het competitieseizoen 2017-2018.

Dit is het derde seizoen achtereen dat J3 de eerste prijs weet te behalen.

Aan het begin van dit competitieseizoen hadden we dit niet durven hopen, omdat de jongste speler van het team nog maar 10 jaar is.

Maar het team ging de strijd aan. 12 Wedstrijden in totaal moesten er worden gespeeld tegen o.a. Veendam, Bahosa en Zuidhorn.

Tegen de koploper werd het twee keer gelijk spel. Maar in de laatste wedstrijd wist Smash met 5-3 te winnen van Zuidhorn. Uiteindelijk wist J3 76 punten te halen uit 12 wedstrijden, en dat resulteerde weer in een eerste plaats in hun poule. 

 

Wesley Anderson, Sjors Quiko, Shania Sapulette, Noa Anderson, (Ramon Kluft mist op de foto)

FZ Forza 468 toernooi

Op 12 februari 2018 geplaatst door: Toernooicommissie

Zaterdag 3 februari was het dan weer zover, het 468 FZ Forza toernooi van Smash Hoogeveen.

De ochtend begon voor een aantal vrijwilligers lekker vroeg, namelijk 7:30 uur om de zaal klaar te maken, zodat om 9:00 uur gestart kon worden met de eerste wedstrijden.

 

De wedstrijden verliepen mooi volgens schema met erg veel spannende en mooie wedstrijden om naar te kijken. Dit was uiteindelijk ook terug te zien in de uitslagen van de wedstrijden en was het nog erg spannend wie er uiteindelijk in de finales zouden staan.

Om ongeveer 18:00 uur kon er gestart worden met de eerste finale ronde, waarbij de spelers voor de laatste keer hun best moesten doen voor een eerste plek.

Uiteindelijk werd het ook in de finales nog erg spannend met een aantal driesetters die gespeeld werden. Een van deze driesetters werd gespeeld door Matthijs Esser en Stefhan Koehorst van Smash Hoogeveen. Zij wisten in de derde set, met een spectaculaire stand van 21-5, te winnen van de 2 heren van BC Flits uit Wierden. Daarnaast stond Matthijs Esser ook nog in de finale van het gemend dubbel. Samen met Edith Nijmeijer-te Velde sloegen zij hun tegenstanders overtuigend, in 2 sets, van de baan.

Toen ook deze wedstrijden gespeeld waren, konden de vrijwilligers alles weer opruimen en werd de prijsuitreiking voorbereid.

Rond 20:00 uur werden de prijzen uitgereikt en de vrijwilligers en sponsoren bedankt.

Wij kijken terug op een gezellig en sportief toernooi en hopen er ook volgend jaar weer een geslaagd toernooi van te maken.

 

Einde Competitie

Op 28 januari 2018 geplaatst door: Competitiecommissie

Afgelopen zaterdag was het voor de competitiespelers van badmintonvereniging Smash Hoogeveen alweer de laatste thuisspeeldag van dit seizoen. Een aantal teams hebben nog een inhaalwedstrijd gepland staan maar voor de overige teams is dit seizoen alweer een feit. Dit jaar geen kampioenschappen bij de seniorenteams, daarentegen helaas wel twee degradaties. De meeste jeugdteams hebben nog 1 a 2 wedstrijden te gaan, waarvan 3 van de 4 teams kans hebben op een kampioenschap! De Teams van de starterscompetitie draaien ook goed mee dit jaar en eindigen mooi in de middenmoot. Alleen team 7 eindigt onderaan maar hebben desalnietemin goed hun best gedaan dit jaar! Ondanks veel uitval van spelers en regelen van invallers kunnen we dit seizoen met een positieve en leerzame terugblik afsluiten.

Volgende week, zaterdag 3 februari, start alweer het eerste toernooi van het seizoen en dat is ons eigen FZ Forza 468 toernooi. Mocht u langs willen komen om te kijken, dan zijn wij te vinden in Sporthal de Valkenlaan in Hoogeveen. De eerste partijen beginnen om 9.00 uur en de finales zullen eind van de middag/begin van de avond gespeeld worden. Misschien tot dan!

Activiteiten Smash: bowlen en nieuwjaarsborrel

Op 23 december 2017 geplaatst door: Activiteitencommissie

Nieuwjaarsborrel

Donderdag 4 januari 2018 ben je 's avonds van harte welkom in de Sportkantine Valkenlaan. Van 19:00 tot 21:00 uur kan er nog gebadmintond worden in de sporthal Valkenlaan. Daarna zullen we met z'n allen proosten op het nieuwe jaar. Aanmelden is niet nodig, we hopen op je komst.

 

Bowlen 13 januari 2018

Zaterdag 13 januari 2018 kunnen alle Smashers gezellig bowlen bij Kiri in Hoogeveen.

Jeugd
De jeugd bowlt van 19.00 uur tot 21.00 uur. De eigen bijdrage voor jeugdleden is €3,-.

Recreanten en wedstrijdsenioren
De recreanten en wedstrijdsenioren bowlen van 21.00 uur tot 23.00 uur. De kosten zijn voor eigen rekening.

Opgeven
Opgeven kan door een e-mail te sturen naar "> tot uiterlijk 31 december.

Groetjes,
Activiteitencommissie Smash
(Riekje, Meriam, Demi, Stephany en Jasper)

Starterscompetitie

Op 17 november 2017 geplaatst door: Competitiecommissie

Hoewel de reguliere badmintoncompetitie al vanaf september bezig is, kunnen vanaf november ook de beginnende badmintonners zich meten met jonge spelers van andere verenigingen. Badmintonvereniging Smash Hoogeveen doet met 3 teams mee met deze starterscompetitie, die speciaal in het leven is geroepen om ook de beginnende jeugdspelers competitie te kunnen laten spelen. Tijdens een wedstrijd speelt een team drie dubbels en drie singles. Op zaterdag 11 november om 9.00 uur in sporthal Valkenlaan was het een drukte van jewelste. Naast de gewone jeugdspelers waren ook zo’n 20 startende badmintonners in de hal te vinden. Enkele minuten na 9.00 uur waren alle banen bezet en werd er volop gespeeld: op een speelse manier leren deze starters alle aspecten van de competitie kennen.

Nadat alle partijen waren gespeeld konden de standen worden opgemaakt: J5 heeft deze eerste wedstrijd tegen Zuidhorn gewonnen met 4-2. J6 mocht ook spelen tegen Zuidhorn en speelde 3-3. J7 had het moeilijker en moest met verlies naar huis, 1-5 tegen de Racketeers uit Emmen. Maar hoewel badminton een wedstrijdsport is, gaat het bij de starters vooral om het meedoen en met het leren kennen van de competitie, en dat is op deze thuisspeeldag van Smash Hoogeveen, waarbij de sfeer zoals altijd uitstekend is, prima gelukt. Standen van de overige jeugdteams en de senioren zijn te vinden op de website.

De komende weken mogen de starters op bezoek bij de tegenstanders, de volgende thuisspeeldag is op zaterdag 2 december.

Uitslagen thuispeeldag zaterdag 11 november

Op 11 november 2017 geplaatst door: Competitiecommissie

Jeugd

Smash J1 - Stiens J1 : 6 - 2

Smash J2 - Nijeveen J3 : 4 - 4

Smash J3 - Zuidhorn J2 : 3 - 5

Smash J4 - Zuidhorn J3 : 2 - 6

Smash J5 - Zuidhorn J4 : 4 - 2

Smash J6 - Zuidhorn J5 : 3 - 3

Smash J7 - Racketeers J5 : 1 - 5

 

Senioren

Smash 1 - Ulftse BC 2 : 2 - 6

Smash 2 - BC GO! 2 : 2 - 6

Smash 3 - Griffioen 1 : 0 - 8

Smash 4 - Zuidhorn 1 : 5 - 3

Smash 5 - Amor 6 : 2 - 6

Algemene Ledenvergadering

Op 10 november 2017 geplaatst door: Het bestuur

Beste (ouders van jeugd(leden),

Hier vindt u de benodigde stukken voor de ALV van 2017.
Door op de links te klikken krijgt u de documenten in PDF format.

Met oog op het mileu en de ervaring van de laatste jaren dat veel leden de stukken digitaal op een tablet meebrengen worden er geen geprinte versie van de documenten verstrekt. 

- Agenda
- Notulen ALV 2016
- Jaarverslag 2016-2017
- Financiele bijlage 1
- Financiele bijlage 2
- Financiele bijlage 3
 

Agenda ALV
woensdag 22 november
Valkenlaanhal kantine
2000u

 1. Opening door de voorzitter
 2. Notulen jaarvergadering 2017
 3. Ingekomen stukken
 4. Jaarverslagen
  1. Bestuur
  2. Ledenadministratie
  3. Recreantencommissie
  4. Competitiecommissie
  5. Activiteitencommissie
  6. Toernooicommissie
  7. Trainerscommissie
  8. Wervingscommissie
  9. Sponsorcommissie
  10. Flagshipcommissie
 5. Financieel verslag (jaarverslag penningmeester)
 6. Verslag kascommissie
 7. Dechargeverlening bestuur
 8. Begroting seizoen 2017-2018
 9. Benoeming bestuur
 10. Benoeming nieuwe kaslid
 11. Rondvraag

Voor vacante plekken binnen het bestuur kan iedereen zich aanmelden tot voor het begin van de vergadering. De plekken staan tevens vermeld in het jaarverslag van het bestuur en zijn en dik gemarkeerd.

Functie

Naam

Periode

Kandidaten

Voorzitter:

Vacant

Vacant

 

Secretaris:

Vacant

Vacant

 

Penningmeester:

Danny Victorie

aftredend 2017-2018

 

Trainers-cie

Vacant

Vacant

 

Activiteiten-cie

Vacant

Vacant

 

Recreanten-cie

Peter Velema

aftredend 2018-2019

 

Wervings-cie

Vacant

Vacant

 

Competitie-cie

Vacant

Vacant

Marc van der Veen

Toernooi-cie

Stefhan Koehorst

aftredend 2018-2019

 

Sponsor-cie

Jasper Haveman

aftredend 2018-2019

 
       

 

Smash organiseert recreanten Halloweentoernooi -

Op 08 oktober 2017 geplaatst door: Recreantencommissie

Update 26-10-2017
Helaas zal het Smash Halloweentoernooi niet doorgaan op zaterdag 28 oktober wegens te weinig animo.

Smash 2 verliest tweede competitiewedstrijd

Op 25 september 2017 geplaatst door: Competitiecommissie

Na een goede start van het seizoen afgelopen week met een 6-2 winst tegen BC Flits 3, waren de rollen dit weekend omgedraaid en verloor het tweede team van Smash Hoogeveen met 2-6 van Zwolsche BC1.

De heren Pim Nijmeijer en Cedric Loopers mochten de dag starten met de heren dubbel. Na een goede pot tegen twee ervaren spelers van Zwolle verloren ze nipt in 2 sets. De dames Stephany de Jonge en Melissa Santinge speelden tegelijkertijd op het veld ernaast en maakten er dit keer een spannende driesetter van. Na een makkelijke overwinning vorige week op de dames van BC Flits was deze wedstrijd van een ander niveau. Door een kwamen de dames in de derde set op een flinke achterstand van 11-18. Gelukkig herpakten ze zich en wisten alsnog met 21-19 te winnen! Inmiddels was Jos Rollman begonnen aan zijn single partij. Helaas kwam hij niet lekker in zijn spel en verloor in twee sets. De Jonge stond na de pittige driesetter ook alweer op de baan en begon iet wat stroef maar dat veranderde al snel en ze wist de eerste set naar zich toe te trekken. In de tweede set deed haar tegenstandster er een tandje bij en wist deze set te winnen. Helaas trok ze dit in de derde set door en wist de Jonge net niet te winnen. Nijmeijer en zijn tegenstander gingen aardig gelijk op, maar toch wist Nijmeijer in 2 spannende sets te winnen. Santinge begon haar single wat onwennig en wist zich niet te herpakken en verloor ook net in twee set. Vervolgens maakten Rollman en de Jonge zich op voor de eerste mix partij. De eerste set zaten ze goed in hun spel en wisten deze te winnen. In de tweede set veranderde hun tegenstanders van tactiek en wisten daardoor te winnen. De Jonge was opnieuw veroordeeld tot het spelen van een derde set. Een spannende set maar helaas werd er aan het kortste eind getrokken. Met een stand van 2-5 was er nog een sprankje hoop voor een extra punt. Welke was gevestigd op de mix partij van Loopers en Santinge. Er werd goed begonnen maar door vele fouten ging dit punt naar de tegenstanders. Resulterend in een eind uitslag van 2-6. Volgende week speelt Smash2 thuis tegen BC Assen, om 12.30 in sporthal Valkenlaan.

Smash 1 opent seizoen met nederlaag

Op 19 september 2017 geplaatst door: Competitiecommissie

Het eerste team van Smash opende dit weekend de competitie tegen Elo United uit Hengelo. Het team incasseerde een grote nederlaag, maar zag wel voldoende lichtpuntjes om op door te bouwen.

 

Omdat Matthijs Esser de competitie start moest missen, kon Pim Nijmeijer zijn debuut maken in het eerste team van Smash. Samen met Stefhan Koehorst speelde hij het dubbelspel tegen het koppel van Elo. Waar de eerste set redelijk dik werd verloren konden Nijmeijer en Koehorst goed bijblijven in de tweede set. In een gelijkopgaande set werden een paar slordigheden de heren fataal waardoor een 1-0 achterstand op het bord kwam te staan. Omdat Yvonne Drost de eerste wedstrijden door een blessure aan de kant staat, speelde Daphne Houtsma haar damesdubbel samen met Edith Nijmeijer. Het koppel moet nog erg aan elkaar wennen en dat was terug te zien in de uitslag. De dames verloren hun partij in twee sets.

 

Koehorst speelde in zijn enkelspel niet goed en wist dan ook niet te winnen. Houtsma kon in de eerste set niet meekomen maar pakte bijna nog de tweede set. Helaas werd er net verloren. De opsteker van de dag kwam op naam van Pim Nijmeijer. Hij wist in drie sets zijn tegenstander aan de kant te zetten waardoor in ieder geval de hatelijke “nul” van het scorebord was. Roos van Goor had in haar eerste set last van haar zenuwen. Toen ze de zenuwen van haar af had gespeeld kon ze een stuk beter meekomen met haar tegenstandster, maar verloor wel in twee sets. Hierdoor stond een stand van 5-1 op het scorebord met nog twee wedstrijden te spelen.

 

Koehorst en Nijmeijer, die dit weekend een gelegenheidskoppel vormde in het gemengddubbelspel wonnen de eerste set van de wedstrijd. Helaas werd de tweede set met een verlenging verloren en kon het koppel geen vuist meer maken in de derde set.  Van Goor en Nijmeijer hadden veel plezier in hun wedstrijd, maar dit leverde geen punt op. Het koppel verloor in twee sets.

 

Over twee weken ontvangt het team van Smash het team van Beca uit Arnhem. Met de terugkeer van Esser hoopt het team een beter resultaat neer te zetten dan afgelopen weekend. Het team speelt op zaterdag 30 september om 12:30 in sporthal de Valkenlaan.

Uitslagen eerste speeldag (16 sept '17)

Op 16 september 2017 geplaatst door: Competitiecommissie

Jeugd

Smash J1 - BC GO! J2 8-0
Smash J2 - Meppeler Meppers J1 8-0
Smash J3 - De Racketeers J2 8-0
Smash J4 - Dwingeloo J1 3-5


 

 

Senioren

Smash 1 - ELO United 1 1-7
Smash 2 - BC Flits 3 6-2
Smash 3 - Novum 1 4-4
Smash 4 - Lewenborg 1 3-5
Smash 5 - BC GO! 5 1-7

 

Start seizoen 2017-2018

Op 29 augustus 2017 geplaatst door: Het bestuur

Na een lange zomervakantie gaat op 4 september dan toch eindelijk het nieuwe badminton seizoen van start. Dit jaar zijn er een aantal wijzigingen in de locaties en de speeltijden. Ook worden dit seizoen de comptitiewedstrijden weer in sporthal de Valkenlaan gespeeld. In onderstaand overzicht kunt u het overzicht van de training/speeltijden voor komend seizoen vinden.

Jeugd

Jeugd Wedstrijd maandag 18.00 - 19.30 uur Het Activum - De Ring
Jeugd Starters maandag 17.00 - 18.30 uur Het Activum - De Ring
Jeugd Wedstrijd 1 en 2 donderdag  18.30 - 20.00 uur Het Activum - De Ring

Senioren-recreanten (incl. ddw + dorpencomp.)

maandag 20.00 - 22.00 uur

Valkenlaanhal

dinsdag 19.30 - 21.30 uur Trasselt
woensdag 9.00 - 10.30 uur Trasselt
donderdag
 
20.00 - 22.00 uur Valkenlaanhal

Senioren z/z competitiespelers

maandag 20.00 - 22.00 uur training Valkenlaanhal
donderdag 20.00 - 22.00 uur training Valkenlaanhal

Zomerbadminton

Op 06 augustus 2017 geplaatst door: Het bestuur

Ook dit jaar is er voor alle leden van Smash de mogelijkheid om te badmintonnen tijdens de zomervakantie. Sporthal de Valkenlaan is open van 19:30 tot 21:30 uur.

Hopelijk zien we jullie daar! 

Zoeken

Snel iets vinden op de website? Probeer het via de zoekfuntie…

Nieuwsbrief

Laatste nieuwsbrief:
Nieuwsbrief februari 2018

Laat hier uw email adres achter en ontvang bij de volgende zending automatisch onze nieuwsbrief!

Direct contact

Wij worden trots gesponsord door