Consumentenpanel

Consumentenpanel

Wat houdt deze actie in:

Indien u zich hiervoor opgeeft ontvangt u volgens de consumentenpanel website zes keer per jaar per email een uitnodiging om een vragenlijst in te vullen. De vragen gaan over geheel uiteenlopende onderwerpen. Snacks, commercials, verkiezingen, auto's, internet enzovoort. Een lijst heeft gemiddeld 20 vragen, zowel open als meerkeuze.

De ervaring leert dat u in plaats van zes keer per jaar veel vaker een mail ontvangt. Echter, elke keer zijn het veel minder vragen.

Wat heeft Smash eraan:

Smash ontvangt een vergoeding van 1 euro per aangemeld lid en 0,10 cent per beantwoorde vraag. Als 50 leden lijsten invullen dan is dit toch al snel 650 euro per jaar voor de clubkas!!

Geen verplichting:

Het invullen van de vragenlijsten is volledig vrijblijvend. Als u zich heeft aangemeld en een keer geen tijd heeft een lijst in te vullen dan bent u tot niets verplicht.

Hoe meld ik me aan:

Opgeven kan via de volgende link:

http://www.panelwizard.com/?affc=bcsmh5pql01

Wie kunnen zich aanmelden:

Iedereen kan zich aanmelden. Ouders, kinderen (er is een speciaal kinderpanel), opa's, oma's, vrienden en wie u verder maar kan bedenken. Als ze zich aanmelden via bovenstaande link dan steunen ze Smash!

Zoeken

Snel iets vinden op de website? Probeer het via de zoekfuntie…

   

Dit is onze sponsor